Monday, July 9, 2012

k maras hamur tarifleri










Hamur İşleri Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | 






<="" p="" >













Malzemeler
















  • 1 Kğ un,














  • Yarım kğ tereyağ,(yarı tereyağ yarı margarin olabilir.)














  • 1 paket kabartma tozu,














  • 1 yemek kaşığıçörek otu,














  • 1 yemek kaşığı susam,














  • Tuz yada şeker,(İsteğe bağlı)Tuzlu simit gibi olmalı tuz oranı














  • Yeteri kadar süt.




















  • Etiketler MaydanozluMinikPoğaçaMalzemeleri , SusamliKurabiyeKalorisi , PoğaçaYemeği , TavaBöreğiYapılışı , ÇatlakPoğaçaNasılYapılır , SusamlıSimitTarifi , PideSiloruKalorisi , SodalıBörekMalzemeleri ,











    Benzer Tarifler »











    Su Böreği Tarifi |...













    Mantı Tarifi | -Ha...













    Zencefilli Kurabiy...













    Limonlu Kurabiye T...













    Kabaklı Börek Tari...













    Akıtma Hamur Işler...






























Bölüm: » Hamurişi Tarifleri






Etiketler: »Kolay Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri tarifi, Pratik Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri Oktay Usta tarifi,Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri malzemeleri,Resimli Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri tarifi,Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri yapılışı,Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri açıklaması





No comments:

Post a Comment