Hamur İşleri Kahramanmaraş Çöreği Tarifi |
<="" p="" >

Malzemeler
- 1 Kğ un,
- Yarım kğ tereyağ,(yarı tereyağ yarı margarin olabilir.)
- 1 paket kabartma tozu,
- 1 yemek kaşığıçörek otu,
- 1 yemek kaşığı susam,
- Tuz yada şeker,(İsteğe bağlı)Tuzlu simit gibi olmalı tuz oranı
- Yeteri kadar süt.
Etiketler MaydanozluMinikPoğaçaMalzemeleri , SusamliKurabiyeKalorisi , PoğaçaYemeği , TavaBöreğiYapılışı , ÇatlakPoğaçaNasılYapılır , SusamlıSimitTarifi , PideSiloruKalorisi , SodalıBörekMalzemeleri ,
Benzer Tarifler »
Su Böreği Tarifi |...
Mantı Tarifi | -Ha...
Zencefilli Kurabiy...
Limonlu Kurabiye T...
Kabaklı Börek Tari...
Akıtma Hamur Işler...
Bölüm: » Hamurişi Tarifleri
Etiketler: »Kolay Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri tarifi, Pratik Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri Oktay Usta tarifi,Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri malzemeleri,Resimli Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri tarifi,Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri yapılışı,Kahramanmaraş Çöreği Tarifi | -Hamur İşleri açıklaması
No comments:
Post a Comment